De Dominantiefactor Online

Datum:

zondag 31 januari 2021

Tijd:

9:00 am - 5:00 pm

Locatie:

de Wijze van Leren in Limmen
Limmen, Noord Holland

Prijs:

€495,00

Trainers:

Petri Schipper - De wijze van leren

Je wint tijd door Brain Gym® te doen!

Brain Gym® is een veelzijdige, unieke tool om naar je doelen te bewegen. Je maakt je klaar om te leren in je eigen leerritme. Je kunt het vergelijken met warming up die zorgt dat je makkelijker sport en presteert. Zo helpen Brain Gym® oefeningen je om makkelijker en efficiënt te leren en optimaal te leven.

Monique Huizen-Edelman - Reflex in Beeld

Van nature heb ik grote interesse in wat een mens drijft om te doen wat hij doet. Mijn carrière heeft vele wendingen gehad voor ik, met dank aan mijn dochters, mijn ware roeping vond. Het mooie is dat alle vorige ervaringen samenkomen in mijn huidige werk in mijn praktijk in Harmelen.

Het leven biedt allerlei uitdagingen en obstakels die behoorlijk wat stress op kunnen leveren. Het lastige is dat je onder stress vaak niet zo goed kan nadenken en terugvalt op je emotie. Je blokkeert als het ware….  Het moment dat je besluit om hulp in te schakelen start het proces al.

Details over deze cursus:

Voor iedereen die wil weten wat de invloed is van je voorkeurshand, -oog, -oor, -brein, -been en -hand op je leven en hoe je daar in stress, nieuwe leerstof, in relatie tot anderen mee omgaat. Jouw perfecte dominantieprofiel geeft weer wie je bent, herkent bij anderen, hoe je bij stress of bij nieuwe leerstof reageert, en vooral, hoe je dat met Brain Gym® in balans brengt, zodat je toegang hebt tot je volledige potentie.

Als je interesse hebt om deze training te volgen, kun je een mail sturen aan: petri@dewijzevanleren.nl

Cursusomschrijving:

De cursus Dominantie Factor biedt veel praktische informatie voor iedereen die zichzelf en leerlingen van alle leeftijden effectief wil helpen. Ook het eigen leer- en creatief potentieel van elke deelnemer zal vergroot worden.

De cursus geeft inzicht in het leerproces en biedt oplossingen voor hyperactiviteit, dyslexie, autisme en andere leer- en gedragsproblemen.

Vereiste voorkennis

  • Geen voorwaarden

Link naar de cursus:

Je kunt de volledige cursusomschrijving lezen op: Brain Gym® 205: The Dominance Factor

Organisatie:

Petri Schipper

Organisator

Petri Schipper
Mobiel:
0644253699
Email
petri@dewijzevanleren.nl
Website
https://www.dewijzevanleren.nl/braingym/

Meer organisatoren

Monique Huizen
Telefoon
0647588770
Email
monique@reflexinbeeld.nl
Website
http://www.reflexinbeeld.nl

Reflex in Beeld Uitweg 9 3481 HT Harmelen