Brain Gym® 201 in Ede

Datum:

vrijdag - zondag 28 - 30 mei 2021

Tijd:

9:30 am - 5:00 pm

Locatie:

Praktijk Extralent in Ede
Praktijk Extralent in Ede, Stationsweg 109, 6711 PN Ede

Prijs:

€395,00

Trainer:

Vinciane Schoenmaekers - Flow-Motion

Vinciane (uit België) geeft de opleidingen Touch for Health, Brain Gym® , Optimale Brein Organisatie, Vision Circles, Dubbele Doedel workshop, Edu-K In Depth, Reëducatie van de Beweging en Total Core Repatterning. Sinds september 2015 is zij International Faculty van Brain Gym® International, wat wil zeggen dat ze Brain Gym® Instructeurs opleidt en aanspreekpunt is voor Educatieve Kinesiologie in België en Nederland.

Details over deze cursus:

Wat zijn mijn sterke kanten bij het leren? Waarom loopt het soms mis?
Deze cursus geeft zicht op persoonlijke leerstrategieën en op mogelijke oorzaken van leermoeilijkheden.
Je leert een “Brein Organisatie Profiel” opmaken voor jezelf en voor anderen. Meestal is de handvoorkeur tamelijk duidelijk. Maar hoe zit het met mijn oogvoorkeur en oorvoorkeur, mijn brein- en beenvoorkeur? Een Brein Organisatie Profiel toont onze voorkeuren en de implicaties voor lezen, schrijven, rekenen, geheugen, motivatie, hoe je omgaat met anderen, andere activiteiten, …
Je leert je talenten en je uitdagingen kennen door uit te zoeken hoe je lichaam zich organiseert in verschillende leersituaties.
In deze cursus krijg je meer uitleg over de achtergrond over Brain Gym®. Deze cursus helpt je om je leerlingen (en jezelf) beter te begrijpen. Je krijgt inzicht in leerhoudingen, waardoor je sneller kort op de bal kan spelen als er zich problemen voordoen.
Het is onze ervaring dat het opstellen van een Brein Organisatie Profiel en het uitleggen ervan aan ouders en het kind zelf, inzicht en begrip verschaft bij beiden.
Vooropleiding: Brain Gym® 101

Cursusomschrijving:

Deze cursus (voorheen OBO: Optimale Brein Organisatie) geeft zicht op leerstrategieën en op mogelijke oorzaken van leermoeilijkheden. Wat zijn de sterke kanten bij het leren? Waarom loopt het soms mis?

Je leert een “Brein Organisatie Profiel” opmaken voor jezelf en voor anderen. Meestal is de handvoorkeur tamelijk duidelijk. Maar hoe zit het met de oog- en oorvoorkeur, de brein- en beenvoorkeur? Een Brein Organisatie Profiel toont onze voorkeuren en de implicaties voor lezen, schrijven, rekenen, geheugen, motivatie, hoe je omgaat met anderen, andere activiteiten, …

  • Je leert je talenten en je uitdagingen kennen door uit te zoeken hoe je lichaam zich organiseert in verschillende leersituaties.
  • In deze cursus krijg je meer uitleg over de achtergrond van Brain Gym® .
  • Deze cursus helpt je om je leerlingen (en jezelf) beter te begrijpen.
  • Je krijgt inzicht in leerhoudingen, waardoor je sneller kort op de bal kan spelen als er zich problemen voordoen.

Het is onze ervaring dat het opstellen van een Brein Organisatie Profiel en het uitleggen ervan aan ouders en het kind zelf, inzicht en begrip verschaft bij beiden.

Deze cursus wordt sterk aangeraden voor het volgen van “Edu-K in Depth: de 7 dimensies van Intelligentie 301” (een gevorderde cursus van de Educatieve Kinesiologie)

Vooropleiding

  • Brain Gym® 101

Link naar de cursus:

Je kunt de volledige cursusomschrijving lezen op: Brain Gym® 201: Optimale Organisatie

Organisatie:

Organisator

Monique de Groote
Mobiel:
0318616183
Email
info@braingym-ki.nl
Website
https://braingym-ki.nl