Maria Louise Booisma

Hi, ik ben Maria Louise, docent Speciaal onderwijs en therapeut. In mijn praktijk neemt bewegingsontwikkeling een belangrijke plaats in. Mijn doel is dat er meer plezier in je leven en je leren ontstaat. Graag deel ik Brain Gym® en Movement Based Learning met ouders, therapeuten, zorgdragers en leerkrachten.

Educatieve kinesiologie, waaronder Brain Gym® is een methode die enorme invloed kan hebben op het leren en functioneren. Dit is waarom ik dit graag uitdraag. Door met je lichaam te werken ontstaat er meer ontspanning in je brein en een verbeterde samenwerking tussen de beide hersenhelften.

Ik zet me graag in voor meer beweging in het onderwijs en de zorg! Beweging geeft energie, houdt ons gezond, zorgt voor groei en maakt het leven leuker.

Zorgdragers in de ouderenzorg activeer ik ook graag met Brain Gym® aan de slag te gaan!! Door te bewegen en specifieke oefeningen toe te passen blijven onze senioren langer gezond, alert en actief.

Diverse methodes waar ik mee werk op het onderliggende fundament voor beweging en ontspanning waardoor bepaalde handelingen minder energie kosten en prestaties verbeteren.

Individuele sessies

In mijn praktijk werk ik met volwassenen (veelal ouders, zorgdragers, therapeuten en leerkrachten). En ik richt me op kinderen en jongeren in de ontwikkelingsleeftijd van 3-16 jaar. Waarbij mijn bijzondere aandacht uitgaat naar kinderen/jongeren met hersenletsel.

De methode Bodytalk waar ik ook mee werk en wat veelal deel uit maakt van individuele sessies komt uit Australië en is nog vrij onbekend in Nederland. Het is een bundeling van technieken uit de osteopathie, Traditionele Chinese geneeskunde en de toegepaste kinesiologie.

Maria Louise Booisma
Educatief kinesioloog & Certified BodyTalk practitioner

Agenda:

[MEC id="6202"]

Maria Louise Booisma

Joy of Life

Schoolstraat 9
2912 CP Nieuwerkerk aan den IJssel"Zet je brein in beweging met Brain Gym® !"

In het kort:

Mijn doel is dat er meer plezier in je leven en je leren ontstaat. Graag deel ik Brain Gym® en Movement Based Learning met ouders, therapeuten, zorgdragers en leerkrachten.Educatieve kinesiologie, waaronder Brain Gym® is een methode die enorme invloed kan